Шифра: 32143


ЛЦТ204 Сет од 2 акумулаторски дупчалка и одвртувач

Количина:
 

Производител: Макита

Детали на производ:

LCT204
 
TD090D    DF330D
Напон на акумулатор:  
  10,8V  
  10,8V
Брзина без опт. /ниска:
  0-2.400 min-1   0-350 min-1
Брзина без опт. /висока:
  0-3000 min-1 
  0-1.300 min-1
Макс. стандардни завртки :   М5 - М12    
Капацитет на стезна чаура:       0.8-10 mm
Макс. дупчење - челик:       10 mm
Макс. дупчење - дрво:       21 mm
Груби нишка завртки:   22-90mm    
Стеблото за стегање:   1/4’’    
Макс. вртежен момент:  
  90 Nm   24 Nm / 14 Nm
Димензии:  
  155 х 54 х 178mm
  189 х 53 х 183mm
Тежина:   0,92kg   1,0kg
Гаранција: 
  3 (три) години   3 (три) години
 

TD090D

  • ·  Вградено LED работно светло за подобро осветлување
  • ·  Лесно достапно притисно копче за напред и назад
  • ·  Идеален за работење во тесни места
  • ·  Едноделен шестоаголен брзостезен футер
  • ·  Фосфоресцентен одбојник

DF330D

  • ·  Вградено LED работно светло за подобро осветлување
  • ·  Лесно достапно притисно копче за напред и назад
  • ·  Идеален за работење во тесни места
  • ·  Бестепено дотерлива брзина
  • ·  Брзостезната глава овозможува лесно поставување и вадење на уметоци со една рака