Шифра: 32018


ХР2630Џ7 Дупчалка-чекан

Количина:
 

Производител: Макита

Детали на производ:

HR2630X7
Моќност: 800W
Напон: 220V
Број на вртежи во празен од: 0-1.200min
Удари во минута: 0-4.600min
Тип на стебло за стегање: SDS-Plus
Во бетон (крунесто сврдло): 0-68mm
Ударна енергија: 2,4 Ј
Макс. дупчење челик: 13mm
дрво: 32mm
бетон: 26mm
Димензии: 361 х 77 х 209mm
Тежина: 2,8kg
Гаранција: 3 (три) години3 Работни режими - само ротација, ротација со удирање, само удирање

Механизам за аголно позиционирање: длето може да ротира за 360° со 40 различни положби на забравување

Помалку ексцентрично вртење е добиено со подлога на уметок

Додатна брзостезна глава

 

http://alfaelektronik.com.mk/