Шифра: 21584


АЕ-939Л, лемилица дигитална со топол воздух

Количина:

Цени

ПарчињаЦена (со ДДВ)
15700.00
 
 

Документи

Документ
SMD_Stanica_za_lemenje_i… Види Превземи
 

Производител:

Детали на производ:

  • Номинален влезен напон               320W
  • Номинален опсег на напон             AC220-240V, 50Hz/ AC110-130V, 60Hz
  • Воздушна пумпа                              дијафрагма пумпа
  • Капацитет                                        24L/min(max)
  • Температура на топол воздух       160-480°С
  • Сензор                                              К термоспојка

 
Сродни Производи