Image

Поле на употреба За постојани поправки и пополнувања на пукнатини, отвори на огништа, ...

 
0.00 ден.

Image

Поле на употреба За постојани поправки и пополнувања на пукнатини, отвори на огништа, ...

 
0.00 ден.

Image

Бела течност за поправка на оштетените емајлирани и лакирани површини. Поле на примена За поправка на ...

 
0.00 ден.

Image

Полусинтетички подмачкувач

 
0.00 ден.

Image

Целосно синтетички подмачкувач

 
0.00 ден.

Image

Сув синтетички восок кој е високо отпорен на центрифугална сила. Содржи ...

 
0.00 ден.

Image

Течна маст што е отпорна на центрифугална ...

 
0.00 ден.

Image

Високо квалитетна бела маст која содржи PTFE

 
0.00 ден.

Image

Отстранува и заштитува од нечистотија со OMC2 ...

 
0.00 ден.

Image

Поле на употреба Карактеристики За затварање метални завртки, штрафови, врдли, ...

 
0.00 ден.

Image

Заштитен емајл што брзо суши. Се користи за изолација на електрични кола, електроника, печатен емајл, авто ...

 
0.00 ден.

Image

Чистач на контакти, отстранува оксид, сулфид, нечистотии, мрснотии. Непроводлив. Contact cleaner, removes oxide, sulfide, dirt, ...

 
0.00 ден.

Image

Чистач и подмачкувач за екстремно осетливи контакти и електро механички уреди. НЕПРОВОДЛИВ. Се ...

 
0.00 ден.

Image

Висок квалитетен, повеќенаменски лубрикант врз основа на PTFE

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Монтаге кит Екстрим грип ...
Турпии за фреза сет 5 ...
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.