Image

the set consists of: 12 hexagonal-bits (2; 2,5; 3; 4; 5; 6; 1/8; 3/32; 5/32; 5/64; 7/64; 9/64), 4 tri-wing-bits (1-2-3-4), 3 Philips-bits (6-8-10), 4 spezial-bits (4-6-8-10), 9 torx-bits with ...

 
0.00 ден.

Image

Број на уметоци: 21 посебен високо легуриран ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: стебло од хром ванадиумa ергономски тешки ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: стебло од хром ванадиумa ергономски тешки ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: стебло од хром ванадиум ергономски тешки ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: стебло од хром ванадиум ергономски тешки ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: стебло од хром ванадиум ергономски тешки ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: стебло од хром ванадиумa ергономски тешки ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: стебло од хром ванадиумa ергономски тешки ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: стебло од хром ванадиумa ергономски тешки ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: стебло од хром ванадиумa ергономски тешки ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.