Image

V• 39pcs socket set, contents: - 13 hylsyä: 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 mm - 3 tasakanta: 4, 5.5, 7 mm - 4 kuusio: 3, 4, 5, 6 mm - 8 TORX: TX8, TX10, TX15, ...

 
0.00 ден.

Image

Број на клучеви: 5 врв од: хром ванадиум молибден, целосно зајакнат и ...

 
0.00 ден.

Image

Број на клучеви: 6 врв од: хром ванадиум молибден, целосно појачан и ...

 
0.00 ден.

Image

Број на клучеви: 6 врв од: хром ванадиум молибден, појачан и кален врв ...

 
0.00 ден.

Image

Број на клучеви: 7 врв од: хром ванадиум молибден, целосно појачан и ...

 
0.00 ден.

Image

the set consists of: 12 hexagonal-bits (2; 2,5; 3; 4; 5; 6; 1/8; 3/32; 5/32; 5/64; 7/64; 9/64), 4 tri-wing-bits (1-2-3-4), 3 Philips-bits (6-8-10), 4 spezial-bits (4-6-8-10), 9 torx-bits with ...

 
0.00 ден.

Image

Број на уметоци: 21 посебен високо легуриран ...

 
0.00 ден.

Image

Број на уметоци: 10 посебен високо легуриран ...

 
0.00 ден.

Image

  Врв од: хром ванадиум молибден, целосно појачан и кален врв ...

 
0.00 ден.

Image

  Врв од: хром ванадиум молибден, целосно појачан и кален врв ...

 
0.00 ден.

Image

  Врв од: хром ванадиум молибден, целосно појачан и кален врв ...

 
0.00 ден.

Image

  Врв од: хром ванадиум молибден, целосно појачан и кален врв ...

 
0.00 ден.

Image

  врв од: хром ванадиум молибден, целосно појачан и кален стеблото ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: стебло од хром ванадиум ергономски тешки ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: стебло од хром ванадиум ергономски тешки ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: стебло од хром ванадиум ергономски тешки ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: стебло од хром ванадиум ергономски тешки ...

 
0.00 ден.

Image

  врв од: хром ванадиум молибден, целосно појачан и кален врв ...

 
0.00 ден.

Image

  врв од: хром ванадиум молибден, целосно појачан и кален стебло на ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.