Image

За кримповање изолирани клеми Опсег на кримповање: 0.5-6mm2 Должина: приближно 220mm Тежина: приближно ...

 
820.00 ден.

Image

За неизолирани клеми Тип на кримповање: Хексагонално кримповање Опсег на кримповање: 0.5-10mm² Должина: ...

 
820.00 ден.

Image

За кримповање туљци Опсег на кримповање: 6-16mm2 Должина: приближно190mm Тежина: ...

 
820.00 ден.

Image

материјал: специјален челик за алат кован, целосно појачан и ...

 
0.00 ден.

Image

ISDN-0018 LSA клешта - Krone Клешта Krone LSA врши вметнување на кабел со истовремено оголување на краевите на ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: специјален челик за алат ковани, целосно појачани и ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: специјален челик за алат ковани, целосно појачани и ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: специјален челик за алат ковани, целосно појачани и ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: специјален челик за алат ковани, целосно појачани и ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: специјален челик за алат ковани, целосно појачани и ...

 
0.00 ден.

Image

материјал: специјален челик за алат ковани, целосно појачани и ...

 
0.00 ден.

Image

  челусти ковани од специјален челик за алат, целосно појачан и ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: специјален челик за алат ковани, целосно појачани и ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: специјален челик за алат ковани, целосно појачани и ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: специјален челик за алат ковани, целосно појачани и ...

 
0.00 ден.

Image

материјал: специјален челик за алат ковани, целосно појачани и ...

 
0.00 ден.

Image

  челусти ковани од специјален челик за алат, целосно појачан и ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: специјален челик за алат ковани, целосно појачани и ...

 
0.00 ден.

Image

материјал: хром ванадиум ковани, целосно појачани и калени завршна ...

 
0.00 ден.

Image

материјал: лим завршна површина: фосфатна по стандард DIN ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Клешта за кримповање 327-NIDF, ...
Клешта за бланкирање 175mm 806
Клешта за бланкирање 160mm 4229
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.