Image

5 Различни прецизни клешти соодветни за: • Поправки • Одржување на компјутери • Накит • ...

 
0.00 ден.

Image

Смалената димензија и подобрениот стил ја прави оваа клешта идеална за работа во тесни места и деликатни ...

 
0.00 ден.

Image

Смалената димензија и подобрениот стил ја прави оваа клешта идеална за работа во тесни места и деликатни ...

 
0.00 ден.

Image

PIERGIACOMI ELECTRONIC Секач Клешта за сечење дизајнирано како поедноставна верзија од TR 25 но со истите ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: специјален челик за алат ковани, целосно појачани и ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: специјален челик за алат ковани, целосно појачани и ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: специјален челик за алат ковани, целосно појачани и ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: специјален челик за алат ковани, целосно појачани и ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: специјален челик за алат ковани, целосно појачани и ...

 
0.00 ден.

Image

• Серија: Секачки
• Материјал: Јаглероден челик
• Големина: 175 mm

 
0.00 ден.

Image

  материјал: специјален челик за алат ковани, целосно појачани и ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: специјален челик за алат ковани, целосно појачани и ...

 
0.00 ден.

Image

Секач со нежно зашилен нос
Должина: 135 mm

 
0.00 ден.

Image

5" ESD стандарден микро секач за макс. Ø 1,6mm жица • Должина: 132 mm • Макс. дијаметар на сечење: Ø ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: специјален челик за алат ковани, целосно појачани и ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: специјален челик за алат ковани, целосно појачани и ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: специјален челик за алат ковани, целосно појачани и ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: специјален челик за алат ковани, целосно појачани и ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Клешта 140mm 416/1VDE - секачка ...
Цвицангла права мини ТМ 110mm
Цвицангла со долга вилица ...
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.