Image

Може да се користи во кујна или за скара. Ви кажува кога месото е готово за јадење. Нема повеќе изгорено или ...

 
0.00 ден.

Image

  • Model: E Type EP77
  • 230V 50Hz 28W

 
0.00 ден.

Image

 
0.00 ден.

Image

  • Model EK Type EK
  • 220V 50Hz 54W
  • CS M6293

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Вилушка за скара со LCD ...
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.