Image

BOX Камера Лесно за монтажа. Работи со фиксирана леќа, varifocal рачна/автоматска Минимално ...

 
0.00 ден.

Image

Дигитална CCD Камера 1/3"Sony SuperHAD CCD UV-1003D 420 TVL Хоризонтална резолуција420 TVL. Стандардна BOX ...

 
0.00 ден.

Image

Dome Камера Вградена 3.6mm/6mm/8mm/12mm/16mm леќа. Минимално осветлување 0.8Lux Автоматско следење White ...

 
0.00 ден.

Image

IR Dome Камера Φ5:36pcs IR Led. Ефективна далечина за гледање до: 30M. Лесна за монтажа. Вградена ...

 
0.00 ден.

Image

Вграден RF модулатор за интегрирање на CATV системи и микрофон • Image chip: 1/4" Sharp CCD • Light sensitivity: 0.5 ...

 
0.00 ден.

Image

PT Камера Mini Dome 4.1инчни дијаметар Dome скенер, давајќи екстра широк опсег на скенирање Лесно ...

 
0.00 ден.

Image

Vandalproof Dome Камера IP66 стандард за заштита од времето Лесна монтажа Вградена 3.6mm/6mm/8mm/12mm/16mm Fix ...

 
0.00 ден.

Image

Водоотпорна IR Kamera PFL1006 Хоризонтална резолуција420TVL 1/4"Sharp CCD Φ5:12 парч. IR Led. 15M. IP66 стандард ...

 
0.00 ден.

Image

Водоотпорна IR Kamera Φ5:12pcs IR Led. 15M. IP66 стандард за водоотпорност. Лесно за монтажа Вградена ...

 
0.00 ден.

Image

Водоотпорна IR Kamera Φ5:24pcs IR Led. 25M.  Водоотпорност, стандард IP66. Лесно за монтажа Вградена in ...

 
0.00 ден.

Image

Водоотпорна IR Kamera Ø5mm:36парч.IR Led. 30m.  Водоотпорност, стандард IP66. Лесно за ...

 
0.00 ден.

Image

Водоотпорна IR Kamera Ø5mm:48парч.IR Led. 50m.  Водоотпорност, стандард IP66 Лесно за ...

 
0.00 ден.

Image

Водоотпорна IR Kamera Орелово око LED:60парч. IR Led. 100m.  Водоотпорност, стандард IP66. Лесно за ...

 
0.00 ден.

Image

Отпорно на  удари UFO Камера Куќиште отпорно на удари. Лесно за монтажа. 3.7mm ...

 
0.00 ден.

Image

Шпионска Камера Вградена 3.7mm леќа. Минимално осветлување 0.8 Lux. Компатибилно камуфлирано ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.