Image

Терминали: без завртки (max. 2 x 2,5 mm²) Вредности:  16 AX, 250 V ~ (AC) Во согласност со: HRN EN 60669-1 ; EN ...

 
0.00 ден.

Image

Терминали: без завртки (max. 2 x 2,5 mm²) Монтирање во монтажна кутија Ø 60 mm со завртки Во согласност ...

 
0.00 ден.

Image

Терминали: без завртки (max. 2 x 2,5 mm²) Вредности:  16 AX, 250 V ~ (AC) Во согласност со: HRN EN 60669-1 ; EN ...

 
0.00 ден.

Image

Терминали: без завртки (max. 2 x 2,5 mm²) Монтирање во монтажна кутија Ø 60 mm со завртки Во согласност ...

 
0.00 ден.

Image

Терминали: без завртки (max. 2 x 2,5 mm²) Монтирање во монтажна кутија Ø 60 mm со завртки Во согласност ...

 
0.00 ден.

Image

Терминали: без завртки (max. 2 x 2,5 mm²) Монтирање во монтажна кутија Ø 60 mm со завртки Во согласност ...

 
0.00 ден.

Image

Терминали: без завртки (max. 2 x 2,5 mm²) Монтирање во монтажна кутија Ø 60 mm со завртки Во согласност ...

 
0.00 ден.

Image

Терминали: без завртки (max. 2 x 2,5 mm²) Вредности:  10 A, 250 V ~ (AC) Во согласност со: HRN EN 60669-1 ; EN ...

 
0.00 ден.

Image

Технички податоци ·  Број на полови: 2P+ ł (PE) ·  Терминали: без завртки (max. 2 x ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.