Image

·  Уградна длабина: 41 mm ·  Напон: до 440 V ~ ·  Степен на заштита: IP 20 ·  ...

 
0.00 ден.

Image

Опис - боја: Бела - 3 двополни прекинувачи со сигнално светло - 16AX, 250V ~ ...

 
0.00 ден.

Image

Струја : max. 1A kod 50° C Диелектрична моќност 1000 V (DC) Изолационен отпор: 500 MΩ Конекторски ...

 
0.00 ден.

Image

Опис - боја: Бела - Модуларен приклучок 6/2 - за поврзување на еден ...

 
0.00 ден.

Image

  Опис Симбол - боја: Бела - прекинувач двополен - 10A, 250V ~ ...

 
0.00 ден.

Image

Опис Симбол - боја: Бела - прекинувач еднополен - 10AX, 250V ~ (AC) - во согласност ...

 
0.00 ден.

Image

Опис Симбол - боја: Бела - прекинувач еднополен - 10AX, 250V ~ (AC) - во согласност ...

 
0.00 ден.

Image

Опис Симбол - боја: Бела - прекинувач еднополен - 10AX, 250V ~ (AC) - во согласност ...

 
0.00 ден.

Image

Опис - боја: Бела - прекинувач двополен - 16AX, 250V ~ (AC) - во согласност со HRN EN ...

 
0.00 ден.

Image

Терминали: без завртки (max. 2 x 2,5 mm²) Вредности:  16 AX, 250 V ~ (AC) Во согласност со: HRN EN 60669-1 ; EN ...

 
0.00 ден.

Image

  Опис Симбол - боја: Бела - прекинувач накрсен - 10A, 250V ~ ...

 
0.00 ден.

Image

      Опис Симбол - боја: Бела - прекинувач ...

 
0.00 ден.

Image

Опис Симбол - боја: Бела - прекинувач еднополен - 10AX, 250V ~ (AC) - во согласност ...

 
0.00 ден.

Image

Терминали: без завртки (max. 2 x 2,5 mm²) Монтирање во монтажна кутија Ø 60 mm со завртки Во согласност ...

 
0.00 ден.

Image

Опис - боја: Бела - прекинувач еднополен - 16AX, 250V ~ (AC) - во согласност ...

 
0.00 ден.

Image

Опис Симбол - боја: Бела - прекинувач еднополен - 10AX, 250V ~ (AC) - во согласност ...

 
0.00 ден.

Image

Опис Симбол - боја: Бела - прекинувач еднополен - 10AX, 250V ~ (AC) - во согласност ...

 
0.00 ден.

Image

Опис - боја: Бела - прекинувач еднополен - 16AX, 250V ~ (AC) - во согласност со HRN EN ...

 
0.00 ден.

Image

Опис - боја: Бела - Прекинувач еднополен - 16AX, 250V ~ (AC) - во согласност со HRN EN ...

 
0.00 ден.

Image

Терминали: без завртки (max. 2 x 2,5 mm²) Вредности:  16 AX, 250 V ~ (AC) Во согласност со: HRN EN 60669-1 ; EN ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.