Image

Дигиталниот термометар за во рерна HQ-FT20 има високо прецизен сензор и вграден процесор за да се обезбеди ...

 
0.00 ден.

Image

Сат, дата, месец, аларм и snooze 12/24 приказ на времето Температура и влажност Позадинско ...

 
0.00 ден.

Image

За мерење на температурата во фрижидер. Температурата на храната е важна во спречување на размножување на ...

 
0.00 ден.

Image

Meter type temperature meter Type of display used LCD Temperature measuring range ...

 
0.00 ден.

Image

Временста станица со модерен дизајн која ја прикажува моменталната температура, влажност, дата и време. Во ...

 
0.00 ден.

Image

Карактеристики LCD дисплеј Дизајнирано за вградување Едноставен изглед Димензии на панел: ...

 
0.00 ден.

Image

Карактеристики LCD дисплеј Дизајнирано за вградување Едноставен изглед Две батерии - ...

 
0.00 ден.

Image

Meter type temperature meter Type of display used LCD 3,5 digit (1999) Sampling ...

 
0.00 ден.

Image

Meter type temperature meter Type of display used LCD 3,5 digit (1999) Sampling ...

 
0.00 ден.

Image

Type of display used LCD Sampling 1x/s Temperature measuring range -50...150°C Temperature ...

 
0.00 ден.

Image

Product specifications Usage Weather ...

 
0.00 ден.

Image

Product specifications Usage Weather ...

 
0.00 ден.

Image

Test accessories type K-type temperature probe   Temperature measuring range ...

 
0.00 ден.

Image

Термометар за рерна
Опсег на температура: 0 - 300 °C

 
0.00 ден.

Image

Лесно прилагодете ја температурата за време на неделата или викендите со овој термостат со дисплеј на ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
КН-ЊС101Н, Метерлошка ...
КН-ЊС205, бежична ...
HQ-FT20, термометар 0-200 степени
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.