Image

Карактеристики      Може да се бои      Може да биде се обликува уредно      ...

 
0.00 ден.

Image

Високо-квалитетен еластопластопластичен лепак базиран на акрилна дисперизија. Може да се бои после 30 ...

 
0.00 ден.

Image

Флексибилна, повеќенаменска ПУ-маса за лепење и дихтување Погодно за: најразлични лепења и дихтувања ...

 
0.00 ден.

Image

Независно од климатските услови, едно компонентно лепило за ветробранското стакло. За употреба во сите ...

 
0.00 ден.

Image

Високо-квалитетна пена во аеросол - Висока експанзија - Брзо монтирање - Отпорност на ...

 
0.00 ден.

Image

Поле на употреба - За сите видови нанесувања на силикони и лепаци во вид на кертриџ. - ...

 
0.00 ден.

Image

IZOFOAM е високо квалитетна, еднокомпонентна полиутеранска пена. Се лепи практично во скоро сите градбени ...

 
0.00 ден.

Image

Трајно еластичен, отпорен на вода силикон врз основа на оцетна киселина со долготрајни бело-бојна заштита. ...

 
0.00 ден.

Image

Опис на производот Трајно еластичен, отпорен на вода силикон врз основа на оцетна киселина со ...

 
0.00 ден.

Image

Силикон отпорен на топлина за пополнување и сврзување на места кои се изложени на високи температури. ...

 
0.00 ден.

Image

Висок квалитет, трајно еластичен, водоотпорен силикон за стакло. Својства · Отпорно на (морска) ...

 
0.00 ден.

Image

Многу брзо и екстремно моќно лепило, без растворувачи и без мирис. Може да бои. Многу добар спој за мермер, ...

 
0.00 ден.

Image

Висок квалитет, трајно еластичен, отпорен на вода силикон  врз основа на оцетна киселина. За универзална ...

 
0.00 ден.

Image

Висок квалитет, трајно еластичен, отпорен на вода силикон  врз основа на оцетна киселина. За универзална ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.