Image

• Тон: Сирена • Оперативен напон: 6 - 12 V DC • Оперативна фрекфенција : 1.5 - 3.5 KHz • Потрошувачка: макс. ...

 
0.00 ден.

Image

Piezo audio indicator • Тип: HPE-200 • Монтажно • Тон: Континуиран • Оперативен Напон: 8 ~ 28VDC • Димензија ...

 
0.00 ден.

Image

  • Јачина на звук: 114 dB
  • Напон: 220V
  • Моќност: 40W

 
550.00 ден.

Image

Logistic dimensions Packed per Width Height Length Weight 1 45 mm 15 mm 60 ...

 
0.00 ден.

Image

Fixapart Тон: Континуиран Опсег на работна температура: -20 ºC~+70 ºC Опсег на температура за складирање: ...

 
0.00 ден.

Image

Тип: KS-3612 Тон: Континуиран Оперативен Напон : 8 - 16 V DC Номинален напон : 12 V DC Оперативна фреквенција: ...

 
0.00 ден.

Image

Sound transducer type piezo siren   Operating current 350mA   Diameter ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.