Image

Поле на употреба За постојани поправки и пополнувања на пукнатини, отвори на огништа, ...

 
0.00 ден.

Image

Поле на употреба За постојани поправки и пополнувања на пукнатини, отвори на огништа, ...

 
0.00 ден.

Image

Бела течност за поправка на оштетените емајлирани и лакирани површини. Поле на примена За поправка на ...

 
0.00 ден.

Image

Поле на употреба Карактеристики За затварање метални завртки, штрафови, врдли, ...

 
0.00 ден.

Image

Универзална контакт лепило врз основа на синтетички каучук, смоли и растворувачи. Поле ...

 
0.00 ден.

Image

Универзална контакт лепило врз основа на синтетички каучук, смоли и ...

 
0.00 ден.

Image

Бисон кит: супер силно универзално контактно лепило Се базира на долгогодишното искуство при ...

 
0.00 ден.

Image

Дво-компонентно полиутеранско лепило со високи перформанси Лепи синтетички материјали, метал, цемент, ...

 
0.00 ден.

Image

Дво-компонентно епоксидно лепило во вид на двоен рачен шприц Транспарентен/стаклено ...

 
0.00 ден.

Image

Дво-компонентна епоксивна маса за 1001 екстремни  и постојани поправки и реставрации на цемент, дрво, ...

 
0.00 ден.

Image

Неостик EP-102 EPOXY EXTRA двокомпонентен лепак за високо епоксидно врзување на сите видови ...

 
0.00 ден.

Image

Дво-компонентно епоксидно лепило во вид на двоен рачен шприц. Течен челик. Сив Пополнува ...

 
0.00 ден.

Image

Дво-компонентен епоксиден лепак во рачен двоен шприц За лепење метали, дрво, цемент, земјени производи ...

 
0.00 ден.

Image

Флексибилна повеќенаменска ПУ-маса за лепење и дихтување Погодна: за најразлични лепења и дихтувања на ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Монтаге кит Екстрим грип ...
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.