Image

Поле на употреба За постојани поправки и пополнувања на пукнатини, отвори на огништа, ...

 
0.00 ден.

Image

Поле на употреба За постојани поправки и пополнувања на пукнатини, отвори на огништа, ...

 
0.00 ден.

Image

Бела течност за поправка на оштетените емајлирани и лакирани површини. Поле на примена За поправка на ...

 
0.00 ден.

Image

Поле на употреба Карактеристики За затварање метални завртки, штрафови, врдли, ...

 
0.00 ден.

Image

Карактеристики      Може да се бои      Може да биде се обликува уредно      ...

 
0.00 ден.

Image

Високо-квалитетен еластопластопластичен лепак базиран на акрилна дисперизија. Може да се бои после 30 ...

 
0.00 ден.

Image

Универзална контакт лепило врз основа на синтетички каучук, смоли и растворувачи. Поле ...

 
0.00 ден.

Image

Универзална контакт лепило врз основа на синтетички каучук, смоли и ...

 
0.00 ден.

Image

Бисон кит: супер силно универзално контактно лепило Се базира на долгогодишното искуство при ...

 
0.00 ден.

Image

Високо леплива текстилна лента со ПЕ покривка за 1001 употреба. - Сива боја - Јачина: 50gr/m2 - UV ...

 
0.00 ден.

Image

Дво-компонентно полиутеранско лепило со високи перформанси Лепи синтетички материјали, метал, цемент, ...

 
0.00 ден.

Image

Дво-компонентно епоксидно лепило во вид на двоен рачен шприц Транспарентен/стаклено ...

 
0.00 ден.

Image

Дво-компонентна епоксивна маса за 1001 екстремни  и постојани поправки и реставрации на цемент, дрво, ...

 
0.00 ден.

Image

Неостик EP-102 EPOXY EXTRA двокомпонентен лепак за високо епоксидно врзување на сите видови ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Монтаге кит Екстрим грип ...
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.