Image

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ Напојување: 230V/50Hz Потрошувачка: 3V Струја на контактот: ...

 
0.00 ден.

Image

Релето е наменето за контрола на ниво во базени, садови, резервоари, танкери.... Во овој уред можете да ...

 
0.00 ден.

Image

Level monitoring of conductive liquids Multifunction Secure isolation of the measuring circuit 1 change over contact Width 35mm Installation ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Ниво-реле УР5Л1021 Сцхрацк
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.