Image

Загаринтирајте ја вашата безбедност во куќата со овој корисен аларм против запалливи гасови. Куќиштето е ...

 
0.00 ден.

Image

EL-PIR20 е нова генерација на инфрацрвен сензор. Има голема стабилност, мултифункционален е и лесен за ...

 
0.00 ден.

Image

Мини сензор на движење. Опсег на детекција 8 метри. Напојувано со 9 волтни батерии. Спецификации: Опсег ...

 
0.00 ден.

Image

Овај детектор ве предупредува кога детектира јаглероден моноксид. This detector warns you when it detects carbon monoxide. ...

 
0.00 ден.

Image

Temperature-Dependent Fan Voltage Controls Designed For 12V DC Fans • Temperature-dependent fan voltage control for 12V DC fans • Minimizes fan noise • With NTC as ...

 
0.00 ден.

Image

Sensor type temperature sensor Kind of temperature sensor Pt100 Resistance ...

 
0.00 ден.

Image

Сензорот EL-PIR40 е рамно монтирачки сензор, со многу прилагодливи карактеристики. Има прилагодливо време на ...

 
0.00 ден.

Image

Sensor type temperature sensor Kind of temperature sensor Pt100 Resistance 100Ω Body ...

 
0.00 ден.

Image

Sensor type temperature sensor Kind of temperature sensor Pt100 Leads 3 leads Cable length ...

 
0.00 ден.

Image

Test accessories type K-type temperature probe Temperature measuring range -50...750°C Cable length with temperature ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.