Image

Температурен опсег:0-400 Степени Заштитно куќиште:Нерѓосувачки челик 5mm( диаметар) Спецификации на ...

 
0.00 ден.

Image

Sensor type thermostat   Output configuration NC   Opening temperature ...

 
0.00 ден.

Image

Термостат - Отворен 165 °C / Затворен 150 °C Тип Температурен ...

 
0.00 ден.

Image

Термостат - Отворен 165 °C / Затворен 150 °C Тип Температурен ...

 
0.00 ден.

Image

Термостат - Отворен 175 °C / Затворен 155 °C Тип Температурен ...

 
0.00 ден.

Image

Соларната автоматика од типот СА131 е микро-процесорски управувач кој е наменет за управување со работата ...

 
0.00 ден.

Image

Опсег на температура: 30°С - 90°С Овој термостат се инсталира за контрола на температурата во површини ...

 
0.00 ден.

Image

Модел: KST-201 Тип: биметален прилагодлив термостат Опсег: 20°C до ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.