Image

0.25 W Отпорник со толеранција од 1% Најпопуларните типови се достапни според E96 опсегот Метал Филм ...

 
0.00 ден.

Image

Метал Филм 0.25W 1% 1.5KΩ Толеранција:  ±1% Снага ...

 
0.00 ден.

Image

Метал Филм 0.25W 1% 100Ω Толеранција:  ±1% Снага ...

 
0.00 ден.

Image

Метал Филм 0.25W 1% 2.74Ω Толеранција:  ±1% Снага ...

 
0.00 ден.

Image

Метал Филм 0.25W 1% 27KΩ Толеранција:  ±1% Снага ...

 
0.00 ден.

Image

Метал Филм 0.25W 1% 3.48KΩ Толеранција:  ±1% Снага (70°C): 0.25W Снага ...

 
0.00 ден.

Image

Метал Филм 0.25W 1% 33.2KΩ Толеранција:  ±1% Снага ...

 
0.00 ден.

Image

Метал Филм 0.25W 1% 370Ω Толеранција:  ±1% Снага ...

 
0.00 ден.

Image

Метал Филм 0.25W 1% 4.7KΩ Толеранција:  ±1% Снага ...

 
0.00 ден.

Image

Метал Филм 0.25W 1% 5.6KΩ Толеранција:  ±1% Снага ...

 
0.00 ден.

Image

Метал Филм 0.25W 1% 536Ω Толеранција:  ±1% Снага ...

 
0.00 ден.

Image

Метал Филм 0.25W 1% 7.5KΩ Толеранција:  ±1% Снага ...

 
0.00 ден.

Image

Метал Филм 0.25W 1% 90.9Ω Толеранција:  ±1% Снага ...

 
0.00 ден.

Image

Метал Филм 0.25W 1% 909Ω Толеранција:  ±1% Снага ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.