Image

КАРАКТЕРИСТИКИ 1. Стандард H.264 компресија, D1/HD1/CIF резолуцијата на снимање може да биде ...

 
0.00 ден.

Image

Модел................................................... KT7604AD-A Оперативен систем Вграден Linux ...

 
0.00 ден.

Image

Модел KT7608AC-A Оперативен систем Вграден Linux OS Формат на видео ...

 
0.00 ден.

Image

BOX Камера Лесно за монтажа. Работи со фиксирана леќа, varifocal рачна/автоматска Минимално ...

 
0.00 ден.

Image

Дигитална CCD Камера 1/3"Sony SuperHAD CCD UV-1003D 420 TVL Хоризонтална резолуција420 TVL. Стандардна BOX ...

 
0.00 ден.

Image

• Тон: Сирена • Оперативен напон: 6 - 12 V DC • Оперативна фрекфенција : 1.5 - 3.5 KHz • Потрошувачка: макс. ...

 
0.00 ден.

Image

Piezo audio indicator • Тип: HPE-200 • Монтажно • Тон: Континуиран • Оперативен Напон: 8 ~ 28VDC • Димензија ...

 
0.00 ден.

Image

COBRA-MT200C PMR радио (токи-воки) Основен модел од новата серија на COBRA производите. Ова PMR радио има работен ...

 
0.00 ден.

Image

COBRA-MT975C PMR радио (токи-воки) Ова PMR радио има работен опсег до 12km со UHF/FM чист прием на сигнал. Може да ...

 
0.00 ден.

Image

COBRA-MT800C PMR радио (токи-воки) Ова PMR радио има работен опсег до 5km со UHF/FM чист прием на сигнал. Може да ...

 
0.00 ден.

Image

COBRA-MT600C PMR радио (токи-воки) Ова PMR радио има работен опсег од 5km со UHF/FM чист прием на сигнал. Може да ...

 
0.00 ден.

Image

Dome Камера Вградена 3.6mm/6mm/8mm/12mm/16mm леќа. Минимално осветлување 0.8Lux Автоматско следење White ...

 
0.00 ден.

Image

Загаринтирајте ја вашата безбедност во куќата со овој корисен аларм против запалливи гасови. Куќиштето е ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
ТТТ-603, ГСМ дојава
КН-ЊС101Н, Метерлошка ...
HQ-FT20, термометар 0-200 степени
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.