Image

  Tact Напон на контакти 12 V Струја на контакт 0,05 A Тип ...

 
0.00 ден.

Image

Тип на тастер   Tact Напон на контакти 12 V Струја на ...

 
0.00 ден.

Image

Димензии   Ширина 7.0mm Должина 7.0mm Висина 12.0mm ...

 
0.00 ден.

Image

Димензии Ширина 4.0mm Должина 5.0mm Висина 3.0mm ...

 
0.00 ден.

Image

Димензии Ширина 5.0mm Должина 5.0mm Висина 2.0mm ...

 
0.00 ден.

Image

Димензии Ширина 3.8mm Должина 4.0mm Висина 2.5mm ...

 
0.00 ден.

Image

Нормална верзија (0...-series) Дијаметар: 0.8 mm   Тип на тастер Tact Напон на ...

 
0.00 ден.

Image

Под агол дијаметар: 1.5 mm   Тип на тастер Tact Напон на контакти 12 ...

 
0.00 ден.

Image

Нормална верзија (0...-series) дијаметар: 1.5 mm   Тип на тастер Tact Напон на ...

 
0.00 ден.

Image

"Normal version with ground
diameter: 3.5 mm + massa"

 
0.00 ден.

Image

Под агол дијаметар: 3.5 mm   Тип на тастер Tact Напон на контакти 12 ...

 
0.00 ден.

Image

Normal version with ground

diameter: 6.0 mm + massa

 
0.00 ден.

Image

Нормална верзија (0...-series) Дијаметар: 6.00mm   Тип на тастер Tact Напон на ...

 
0.00 ден.

Image

Под агол дијаметар: 6.0 mm   Тип на тастер Tact Напон на контакти 12 ...

 
0.00 ден.

Image

  Тип на тастер Tact Напон на контакти 12 V Струја на ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.