Image

Дијаметар на кабел 0.5 - 1.5 mm² А 6.3 x 0.8 mm Целосна должина 20.5 ...

 
0.00 ден.

Image

A: 6.3 B: 0.8 • Неизолирано • 1.5-2.5mm • Паковање: 100 pcs.   Боја на ...

 
0.00 ден.

Image

• Неизолирано • 0.5-1.5mm • Паковање: 100 pcs.   Боја на ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.