Image

Основен и компактен DJ миксер, соодветен за поврзување и миксирање на три аудио извори. Идеално за караоке ...

 
0.00 ден.

Image

Modernly designed and complete 2 channel DJ Mixer. This compact model offers 2 channels with individual 3 band tone control for better mixing! • 2 Stereo channels with individual 3 band ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.