Image

Целосно автоматизиран полнач на батерии со 7 фази. Автоматизираниот процес на полнење ја заштитува ...

 
0.00 ден.

Image

Целосно автоматизиран полнач на батерии со 7 фази. Автоматизираниот процес на полнење ја заштитува ...

 
0.00 ден.

Image

- Одговара на сите стандардни приклучоци за запалки за цигари - Со LED индикатор за напон - IC заштита - ...

 
0.00 ден.

Image

Моќен УСБ полнач за во автомобил. Сонична брзина, голема ефикасност. Погоден за полнење телефони, таблети, ...

 
0.00 ден.

Image

Супер мини УСБ полнач за во автомобил 5V 2.1A Сонична брзина, голема ефикасност. Погоден за полнење ...

 
0.00 ден.

Image

Бренд: König Соодветно за полнење на мобилни телефони или преносни уреди со мини USB конекција. Исто така ...

 
0.00 ден.

Image

Product specifications Technology Lead Acid Battery type Various Lead Acid Output ...

 
0.00 ден.

Image

Напон на влез: DC 12-24V
Напон на излез: DC 5V
Струја на излез: 2.1A
USB излези: 1
 

 
150.00 ден.

Image

Напон на влез: DC 12-24V
Напон на излез: DC 5V
Струја на излез: 2.1A/1.0A
USB излези: 2
 

 
270.00 ден.
 
Најпопуларни производи
HQ-CHAR-CAR07, Автоматски полнач ...
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.