Image

Инвертор за позадинско осветлување на LCD дисплеј Влезниот напон е 12Vdc, а влезната струја е приближно 750mA. ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.