Image

Високо квалитетни Ni-MH батерии со полнење. Овие батерии можат лесно да се натпреваруваат со повеќето скапи ...

 
0.00 ден.

Image

Капацитет: 160 mAh Напон: 8.4 Volt Систем: NiMH IEC код: 6R61 Тип: R22, 9 Volt, E Висина: 48.7 mm Должина: 25.7 mm Ширина: 17.2 ...

 
0.00 ден.

Image

Капацитет: 200 mAh Напон: 8.4 Volt Систем: NiMH IEC код: 6R61 Тип: R22, 9 Volt, E Висина: 48.7 mm Должина: 25.7 mm Ширина: 17.2 ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.