Image

Високо квалитетни Ni-MH AAA батерии со полнење Капацитет: 700 mAh Волтажа: 1.2 Volt Систем: NiMH IEC код: HR03 Друго: ...

 
0.00 ден.

Image

Високо квалитетни Ni-MH AAA батерии со полнење Капацитет: 1000 mAh Волтажа: 1.2 Volt Систем: NiMH IEC код: HR03 Друго: ...

 
0.00 ден.

Image

Високо квалитетни Ni-MH AAA батерии со полнење Капацитет: 1100 mAh Волтажа: 1.2 Volt Систем: NiMH IEC код: HR03 Друго: ...

 
0.00 ден.

Image

Blister пакувањето содржи: • 4 x AA • 2 x AAA Овој тип на Varta батерии се спремни за употреба веднаш без да се ...

 
0.00 ден.

Image

• Капацитет: 1000 mAh • Напон: 1.2 V • Систем: NiMH • IEC Код: HR03 • Тип: AAA, Mini-Penlite, Micro • Висина: 42.5 ...

 
0.00 ден.

Image

NiMH батерија дизајнирана за употреба во најновите серии „Cobra PMR“. Карактеристики: • Капацитет: ...

 
0.00 ден.

Image

• Капацитет: 800 mAh • Напон: 1.2 V • Систем: NiMH • IEC код: R03 • Тип: AAA, Mini-Penlite, Micro • Висина: 42.5 ...

 
0.00 ден.

Image

Device type Various Technology NiMH Number of batteries 4 Voltage 1.2 ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.