Image

Високо квалитетни Ni-MH AA батерии со полнење Капацитет: 1300 mAh Волтажа: 1.2 Volt Систем: NiMH IEC код: HR6 Друго: AA, ...

 
0.00 ден.

Image

Високо квалитетни Ni-MH AA батерии со полнење Капацитет: 2000 mAh Волтажа: 1.2 Volt Систем: NiMH IEC код: HR6 Друго: AA, ...

 
0.00 ден.

Image

Blister пакувањето содржи: • 4 x AA • 2 x AAA Овој тип на Varta батерии се спремни за употреба веднаш без да се ...

 
0.00 ден.

Image

Капацитет: 2500 mAh Напон: 1.2 Volt Систем: NiMH IEC code: R06 Друго: AA, Mignon, Penlite, AM3 Висина: 50.5 mm Дијаметар: 14.5 ...

 
0.00 ден.

Image

Високо квалитетни Ni-MH AA батерии со полнење Капацитет: 2600 mAh Волтажа: 1.2 Volt Систем: NiMH IEC код: HR6 Друго: AA, ...

 
0.00 ден.

Image

VARTA ГОТОВИ ЗА УПОТРЕБА 2100MAH AA БАТЕРИИ Предноста на овие батерии е што тие не треба да се полнат пред првата ...

 
0.00 ден.

Image

• Капацитет: 2500 mAh • Напон: 1.2 V • Систем: NiMH • IEC код: HR6 • Тип: AA, Penlite, Mignon, AM3 • Висина: 50 ...

 
0.00 ден.

Image

Капацитет: 2700 mAh Напон: 1.2 Volt Систем: NiMH IEC код: HR6 Тип: AA, Penlite, Mignon, AM3 Висина: 50 mm Диаметар: 14.5 ...

 
0.00 ден.

Image

Капацитет: 2700 mAh Напон: 1.2 Volt Систем: NiMH IEC код: R6 Друго: AA, Mignon, Penlite Висина: 50.5 Дијаметар: ...

 
0.00 ден.

Image

Батериите ви нудат многу предности во споредба со обичните 1.2V батерии со полнење кои имаат 30% помал ...

 
0.00 ден.

Image

Product specifications Device type Various Technology NiMH Number of ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.