Image

Battery rechargeable yes Construction form Flat-Top Construction size 4/5 Sub-C Number of Cells 1 Pieces Technology Nickel-cadmium battery (NiCd) ...

 
0.00 ден.

Image

• Напон: 3.6 V • Капацитет: 60 mAh • Димензии: Ø 16.0x19.0 ...

 
0.00 ден.

Image

Високо квалитетни Ni-MH батерии со полнење. Овие батерии можат лесно да се натпреваруваат со повеќето скапи ...

 
0.00 ден.

Image

Високо квалитетни Ni-MH AA батерии со полнење Капацитет: 1300 mAh Волтажа: 1.2 Volt Систем: NiMH IEC код: HR6 Друго: AA, ...

 
0.00 ден.

Image

Високо квалитетни Ni-MH AA батерии со полнење Капацитет: 2000 mAh Волтажа: 1.2 Volt Систем: NiMH IEC код: HR6 Друго: AA, ...

 
0.00 ден.

Image

Високо квалитетни Ni-MH AAA батерии со полнење Капацитет: 700 mAh Волтажа: 1.2 Volt Систем: NiMH IEC код: HR03 Друго: ...

 
0.00 ден.

Image

Високо квалитетни Ni-MH AAA батерии со полнење Капацитет: 1000 mAh Волтажа: 1.2 Volt Систем: NiMH IEC код: HR03 Друго: ...

 
0.00 ден.

Image

Високо квалитетни Ni-MH AAA батерии со полнење Капацитет: 1100 mAh Волтажа: 1.2 Volt Систем: NiMH IEC код: HR03 Друго: ...

 
0.00 ден.

Image

Капацитет: 160 mAh Напон: 8.4 Volt Систем: NiMH IEC код: 6R61 Тип: R22, 9 Volt, E Висина: 48.7 mm Должина: 25.7 mm Ширина: 17.2 ...

 
0.00 ден.

Image

Капацитет: 200 mAh Напон: 8.4 Volt Систем: NiMH IEC код: 6R61 Тип: R22, 9 Volt, E Висина: 48.7 mm Должина: 25.7 mm Ширина: 17.2 ...

 
0.00 ден.

Image

Blister пакувањето содржи: • 4 x AA • 2 x AAA Овој тип на Varta батерии се спремни за употреба веднаш без да се ...

 
0.00 ден.

Image

• Капацитет: 4000 mAh • Напон: 1.2 V • Систем: NiMH • IEC код: R14 • Тип: C, Baby • Висина: 50 mm • ...

 
0.00 ден.

Image

• Капацитет: 2800 mAh • Волтажа: 1.2 V • Систем: NiMH • IEC код: HR20 • Друго: D, Mono • Висина: 61.2 mm • ...

 
0.00 ден.

Image

Капацитет: 2500 mAh Напон: 1.2 Volt Систем: NiMH IEC code: R06 Друго: AA, Mignon, Penlite, AM3 Висина: 50.5 mm Дијаметар: 14.5 ...

 
0.00 ден.

Image

Високо квалитетни Ni-MH AA батерии со полнење Капацитет: 2600 mAh Волтажа: 1.2 Volt Систем: NiMH IEC код: HR6 Друго: AA, ...

 
0.00 ден.

Image

VARTA ГОТОВИ ЗА УПОТРЕБА 2100MAH AA БАТЕРИИ Предноста на овие батерии е што тие не треба да се полнат пред првата ...

 
0.00 ден.

Image

• Капацитет: 2500 mAh • Напон: 1.2 V • Систем: NiMH • IEC код: HR6 • Тип: AA, Penlite, Mignon, AM3 • Висина: 50 ...

 
0.00 ден.

Image

Капацитет: 2700 mAh Напон: 1.2 Volt Систем: NiMH IEC код: HR6 Тип: AA, Penlite, Mignon, AM3 Висина: 50 mm Диаметар: 14.5 ...

 
0.00 ден.

Image

Капацитет: 2700 mAh Напон: 1.2 Volt Систем: NiMH IEC код: R6 Друго: AA, Mignon, Penlite Висина: 50.5 Дијаметар: ...

 
0.00 ден.

Image

• Капацитет: 1000 mAh • Напон: 1.2 V • Систем: NiMH • IEC Код: HR03 • Тип: AAA, Mini-Penlite, Micro • Висина: 42.5 ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.