Image

Динамички микрофон со сите звучни карактеристики. Многу добар микрофон за караоке. • Прекинувач: ...

 
0.00 ден.

Image

Уни-насочен динамичен микрофон. Совршен квалитет на звукот, XLR конектор и издржливo метално ...

 
0.00 ден.

Image

Издржлив динамички микрофон со инзворедни all-round звучни карактеристики. Многу добар микрофон за ...

 
0.00 ден.

Image

Професионален дирекционален динамички микрофон со XLR конекција. Карактеристики: • Фреквенциски ...

 
0.00 ден.

Image

Уни-насочен динамичен микрофон. Совршен квалитет на звукот, XLR конектор и издржливo метално ...

 
0.00 ден.

Image

Allround Динамичен Микрофон Издржлив динамичен микрофон со инзвореден all-round звучни карактеристики. Многу ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.