Image

• Напон: 9.0 V • Систем: Алкални • IEC код: 6LR61 • Облик: LR22, 9 Volt, E • Висина: 48.5 mm • Должина: 25.5 ...

 
0.00 ден.

Image

Високо квалитетни алакални батерии за добра цена. • Напон: 9.0 V • Систем: Алкални • IEC код: 6LR61 • ...

 
0.00 ден.

Image

Напон: 9.0 Volt Систем: Алкални IEC код: 6LR61 Друго: LR22, 9V, E Висина: 48.5 mm Должина: 26.5 mm Ширина: 17.5 ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.