Image

TECHNICAL INFORMATION   12Volt 24Volt Rated solar input 10А 10A Rated ...

 
0.00 ден.

Image

14250, 3.6В литиумска батерија Димензии (Ш x ...

 
0.00 ден.

Image

14500, 3.6В литиумска батерија Димензии (Ш x ...

 
0.00 ден.

Image

Battery rechargeable yes Construction form Flat-Top Construction size 4/5 Sub-C Number of Cells 1 Pieces Technology Nickel-cadmium battery (NiCd) ...

 
0.00 ден.

Image

• Напон: 3.6 V • Капацитет: 60 mAh • Димензии: Ø 16.0x19.0 ...

 
0.00 ден.

Image


Поларизирано, лежиште за 9V батерии.
150mm изводи во боја.

 
0.00 ден.

Image

Собира две penlight (R6) батерии. Материјал Пластика Соодветно ...

 
0.00 ден.

Image

Собира две penlight (R6) батерии. Материјал Пластика Соодветно ...

 
0.00 ден.

Image

Собира две penlight (R6) батерии. Материјал Пластика Соодветно ...

 
0.00 ден.

Image

Собира две penlight (R6) батерии. Материјал Пластика Соодветно ...

 
0.00 ден.

Image

Собира две penlight (R6) батерии. Материјал Пластика Соодветно ...

 
0.00 ден.

Image

• Систем: Lithium • Облик: Цилиндрично • Напон: 3 V(DC) • Капацитет: 800 mAh • Дијаметар: 15,6 mm • ...

 
0.00 ден.

Image

Конверторот служи за поврзување на 12V опрема во 24V батерија. Овој конвертор со осигурач има заштита на излез ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
МЊ3Г15ГС, 9-24В 1А исправувачи ...
LB541 2.1m Адаптер 12V 1A
HQ-CHAR-CAR07, Автоматски полнач ...
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.