Image

Конверторот служи за поврзување на 12V опрема во 24V батерија. Овој конвертор со осигурач има заштита на излез ...

 
0.00 ден.

Image

Мал претварач на напон за поврзување на Американска 110V опрема во Европска 230V струја. Спецификации: • ...

 
0.00 ден.

Image

Мал претварач на напон за поврзување на Американска 110V опрема во Европска 230V струја. Спецификации: • ...

 
0.00 ден.

Image

Со овој Инвертор Вашите уреди на 230V ќе може да ги приклучите секаде каде што имате на располагање приклучок ...

 
0.00 ден.

Image

HQ-INV300WU-12 Инвертор од 12V DC на 230V AC Со инверторот може да напојувате уреди кои се наманети за работа на ...

 
0.00 ден.

Image

HQ-INV300WU-24 24V инвертор +USB 24V инвертор за користење во камион или брод. Со помош на овој уред ќе го ...

 
0.00 ден.

Image

HQ-INV600C/12 Инвертор 600W со вграден полнач Инвертор за 12V батерии за во кола или брод. Ја пренасочува струјата ...

 
0.00 ден.

Image

HQ-INV600C/12 Инвертор 600W Инвертор за 12V батерии за во кола или брод. Ја пренасочува струјата од 12V DC на 230V AC. ...

 
0.00 ден.

Image

HQ-Инвертор за напојување 12V-DC>230V-AC/1000Watt со вграден ПОЛНАЧ за акумулатори. Овозможува едноставно да ги ...

 
0.00 ден.

Image

Овој уред ја пренасочва струјата од 12 V DC во  230 V AC. Со овој уред опремата од 230 V може да се поврзе секаде. ...

 
0.00 ден.

Image

HQ-INV400WU-12 Инвертeр за напојување 400W + USB Инвертер за напојување oд 12V-DC на 230V-AC. Може да се користи за во ...

 
0.00 ден.

Image

HQ-Инвертор за 24V акумулатори на автомобили или чамци. Ја претвора 24V DC струја во 230V AC. Со овај претварач, ...

 
0.00 ден.

Image

HQ-Инвертор за напојување 24V-DC>230V-AC/1700Watt. Овозможува едноставно да ги приклучите вашите омилени уреди што ...

 
0.00 ден.

Image

HQ-Инвертор за напојување 12V-DC>230V-AC/1000Watt. Овозможува едноставно да ги приклучите вашите омилени уреди што ...

 
0.00 ден.

Image

Инвертор за 12V батерии за во кола или брод. Ја пренасочува струјата од 12V DC на 230V AC. Инверторот е опремен со ...

 
0.00 ден.

Image

Product specifications Weight 2000 g Input voltage 24 VDC Length 213 Number of ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.