Image

Слушалки со 16mm високо квалитетни звучници. За подобрување на звучниот баланс има и отвори за басот. ...

 
0.00 ден.

Image

• Rated/Maximum Power: 0,5 W/1 W • Impedance: 50 Ω • Frequency response (−10 dB): 700–20000 Hz • Mean sound pressure level 71 dB: (1 W/1 m) • ...

 
0.00 ден.

Image

Динамички слушалки, идеални за MP3, CD плеери и за сите преносни стерео уреди. Импеданса 32±10% R Осетливост ...

 
0.00 ден.

Image

Импендаса - Отпор 16 оми Фреквентен опсег од 20Хз до 20КХз Осетливост 92 дБ Димензија на звучник ...

 
0.00 ден.

Image

Импендаса - Отпор 16 оми Фреквентен опсег од 20Хз до 20КХз Осетливост 92 дБ Димензија на звучник ...

 
0.00 ден.

Image

Спецификации: Импеданса 32±15% R Слушна школка 38mm Осетливост 95dB±3dB Фреквенција 20-20,000Hz Пред да ги ...

 
0.00 ден.

Image

Features Frequency Response: 20Hz~20KHz; Plug: 3.5mm; Speaker: Φ40mm*32Ω; Speaker Sensitivity: ...

 
390.00 ден.

Image

Features Type of connection: Wired Cable length (range): 2.1 m Additionally: The volume control on the cable ...

 
620.00 ден.

Image

Features 1. Frequency Response: 20Hz~20KHz; 2. Plug: 3.5mm; 3. Speaker: Φ40mm*32Ω; 4. Speaker Sensitivity: 105dB±3dB; 5. Mic ...

 
0.00 ден.

Image

Feature Frequency Response: 100Hz-20KHz; Plug: 3.5mm; Speaker: Φ40mm; Speaker Sensitivity: ...

 
630.00 ден.

Image

Features Frequency Response: 20Hz-20KHz; Plug: 3.5mm; Speaker: ...

 
0.00 ден.

Image

Features Frequency Response: 20Hz~20KHz; Plug: 3.5mm; Speaker: Φ40mm; Speaker Sensitivity: ...

 
410.00 ден.

Image

Features Stereo headphones for gaming  40mm driver unit for deep ...

 
1230.00 ден.

Image

Features Power Input: DC 5V 0.4A; Frequency Response: 20Hz-20KHz; Plug: USB+3.5mm; Speaker: ...

 
920.00 ден.

Image

Features Power Input: DC 5V 0.4A; Frequency Response: 20Hz~20KHz; Plug: ...

 
1790.00 ден.

Image

Stereo headphones frequency range of 16 Hz - 22 kHz, Sensitivity 98 db / + - 3 dB, impedance 32 ohms, 3.5 mm jack, reduction of 6.35 mm, length 5 m cable, ...

 
0.00 ден.

Image

Features Sensitivity: 116 ± 3dB Connector: 3.5mm  Frequency response: 20Hz - 20KHz ...

 
345.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.