Image

Музички контролирани LED светилки во различни бои. Идеално за мали домашни журки! • Бои: ...

 
0.00 ден.

Image

Контролер + далечински управувач за RGB LED лентите. Plug and play верзија со различни светлосни ...

 
0.00 ден.

Image

Контролер + далечински управувач за RGB LED ленти. Контролерот има различни светлечки ...

 
0.00 ден.

Image

• 20 cm плазма топка • 2 функции: континуирано вклучено или музички контролирано • Напојување: AC/ DC 12 V ...

 
0.00 ден.

Image

Со ова флексибилна ламбичка можете да добиете екстра светлина. Поради флексибилното грло можно е да го ...

 
0.00 ден.

Image

Потенциометар "Приклучи и користи" за LED ленти. • Излезен напон: 12 V, 5 A • Излезна моќност: 60 ...

 
0.00 ден.

Image

• Димензии: Ø 20cm (8") • Тежина: 0.9 kg • Топката е направена од PVC со огледала од вистинско ...

 
0.00 ден.

Image

• Димензии: Ø 30cm (12") • Тежина: 2.3 kg • Топката е направена од PVC со огледала од вистинско ...

 
0.00 ден.

Image

• Димензии: Ø 30 cm (12") • Тежина: 2.3 kg • Топката е направена од PVC со огледала од вистинско ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
СЛ-Л110 УСБ светилка С-Линк
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.