Image

Контролер + далечински управувач за RGB LED лентите. Plug and play верзија со различни светлосни ...

 
0.00 ден.

Image

Контролер + далечински управувач за RGB LED ленти. Контролерот има различни светлечки ...

 
0.00 ден.

Image

Потенциометар "Приклучи и користи" за LED ленти. • Излезен напон: 12 V, 5 A • Излезна моќност: 60 ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.