Image

Прекинувачот менува надворешен 12V сигнал, и може да се користи како 1х влез и 2х излези, или 2х влезови и 1х ...

 
0.00 ден.

Image

Разделник во куќиште од цинк и никлувано 5-40 MHz: 4.0 dB 40-450 MHz: 3.7 dB 470-1000 MHz: 4.2 dB 5-40 MHz: 20 dB 40-450 MHz: 25 dB 470-1000 MHz: ...

 
0.00 ден.

Image

Разделник во куќиште од цинк и никлувано • 5-40 MHz: 6.0 dB • 40-450 MHz: 5.7 dB • 470-1000 MHz: 6.8 dB • 5-40 MHz: 20 dB • ...

 
0.00 ден.

Image

Разделник во куќиште од цинк и никлувано 5-40 MHz: 6.8 dB 40-450 MHz: 7.0 dB 470-1000 MHz: 8.0 dB 5-40 MHz: 20 dB 40-450 MHz: 25 dB 470-1000 MHz: ...

 
0.00 ден.

Image

Разделник во куќиште од цинк со сателитско DC-power pass, никлувано. • Insertion 5-40 MHz: 5.0 dB • Loss 40-450 MHz: 4.5 dB (IN-OUT) ...

 
0.00 ден.

Image

Разделник во куќиште од цинк со сателитско DC-power pass, никлувано. Ordercode: FC-3SPLT-ST-KN Insertion 5-40 MHz: 8.0 dB Loss 40-450 MHz: 6.0 ...

 
0.00 ден.

Image

Разделник во куќиште од цинк со сателитско DC-power pass, никлувано. • Insertion 5-40 MHz: 10.0 dB • Loss 40-450 MHz: 8.0 ...

 
0.00 ден.

Image

Разделник во куќиште од цинк со сателитско DC-power pass, никлувано. • Insertion 5-40 MHz: 12.0 dB • Loss 40-450 MHz: 12.0 ...

 
0.00 ден.

Image

2-насочен радио разделник 1 coax (машко) во 2coax (женско)   Тип Телевизиски Coax ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.