Image

Главни карактеристики: Многу ниско ниво на шумови на сликата Ниска фаза на шумот, во согласност со ...

 
0.00 ден.

Image

Супериорен König двоен LNB со теоретски сигнал/шум од само 0.2 dB! Особено одговара за инсталации каде е ...

 
0.00 ден.

Image

Главни карактеристики: Многу ниско ниво на шумови на сликата Ниска фаза на шумот, во согласност со ...

 
0.00 ден.

Image

HQ Универзален 40 mm. Единечен LNB со сигнал/шумови од 0.6dB.

• Фреквенција на влез: 10.7 - 12.75 GHz

 
0.00 ден.

Image

Супериорен König моноблок LNB со теоретски сигнал/шум од само 0.2 dB! Особено одговара за инсталации каде е ...

 
0.00 ден.

Image

Супериорен König 4x LNB со теоретски сигнал/шум од само 0.2 dB! Особено одговара за инсталации каде е потребно ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Единечен LNB 40mm 0.2dB
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.