Image

  Тип Радио Локација Внатрешна Фреквентен опсег FM ...

 
0.00 ден.

Image

HQ Тип Внатрешно Засилување 18 dB(A) Фреквентен опсег 40 - ...

 
0.00 ден.

Image

DiSEqC-прекинувач со заштитна облога од временски услови. Прекинувачот има 2 влезови и 1 излез за прием на 2 ...

 
0.00 ден.

Image

DiSEqC-прекинувач со заштитна облога од временски услови. Прекинувачот има 4 влезови и 1 излез за прием на 4 ...

 
0.00 ден.

Image

HQ Тип Внатрешен Засилувач 20 dB(A) Фреквентен опсег 40 - 862 ...

 
0.00 ден.

Image

IN LINE засилувач со функцијата наклон 13/18dB. Овој засилувач може да се поврзи меѓу сателитска антена и ...

 
0.00 ден.

Image

Прекинувачот менува надворешен 12V сигнал, и може да се користи како 1х влез и 2х излези, или 2х влезови и 1х ...

 
0.00 ден.

Image

Разделник во куќиште од цинк и никлувано 5-40 MHz: 4.0 dB 40-450 MHz: 3.7 dB 470-1000 MHz: 4.2 dB 5-40 MHz: 20 dB 40-450 MHz: 25 dB 470-1000 MHz: ...

 
0.00 ден.

Image

Разделник во куќиште од цинк и никлувано • 5-40 MHz: 6.0 dB • 40-450 MHz: 5.7 dB • 470-1000 MHz: 6.8 dB • 5-40 MHz: 20 dB • ...

 
0.00 ден.

Image

Разделник во куќиште од цинк и никлувано 5-40 MHz: 6.8 dB 40-450 MHz: 7.0 dB 470-1000 MHz: 8.0 dB 5-40 MHz: 20 dB 40-450 MHz: 25 dB 470-1000 MHz: ...

 
0.00 ден.

Image

Овa SAT/UHF/VHF спојка може да се користи за комбинирање на сателитскиот сигнал со кабловски TV сигнал. Со POWER ...

 
0.00 ден.

Image

Konig Тип Внатрешно Засилувач 10 dB(A) Фреквентен опсег 40 - ...

 
0.00 ден.

Image

  KÖNIG Тип Надворешно Засилувач 8-28 (VHF), 20-35 (UHF) ...

 
0.00 ден.

Image

SAT-MOD1 модулаторот ги дистрибуира вашите аудио и видео сигнали во UHF опсегот на вашиот телевизор. Избор на ...

 
0.00 ден.

Image

KÖNIG Тип Внатрешно Засилувач 6 излез1. 8 излез2. 10 излез3 ...

 
0.00 ден.

Image

Разделник во куќиште од цинк со сателитско DC-power pass, никлувано. • Insertion 5-40 MHz: 5.0 dB • Loss 40-450 MHz: 4.5 dB (IN-OUT) ...

 
0.00 ден.

Image

Разделник во куќиште од цинк со сателитско DC-power pass, никлувано. Ordercode: FC-3SPLT-ST-KN Insertion 5-40 MHz: 8.0 dB Loss 40-450 MHz: 6.0 ...

 
0.00 ден.

Image

Разделник во куќиште од цинк со сателитско DC-power pass, никлувано. • Insertion 5-40 MHz: 10.0 dB • Loss 40-450 MHz: 8.0 ...

 
0.00 ден.

Image

Разделник во куќиште од цинк со сателитско DC-power pass, никлувано. • Insertion 5-40 MHz: 12.0 dB • Loss 40-450 MHz: 12.0 ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Единечен LNB 40mm 0.2dB
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.