Image

Овој коаксиален кабел со висока заштита и обележана должина соодветен е за сателитски и CATV ...

 
0.00 ден.

Image

Коаксиален кабел со импеданса од 50 ohm. • Тип: RG58C/U • Импеданса: 50 Ohm • Проводник: 19x 0.18 mm • Outer ...

 
0.00 ден.

Image

Sytronic коаксиален кабел RG58CU, 50 Ohm, ...

 
0.00 ден.

Image

Sytronic Коаксиален кабел RG59BU за CCTV инсталации • Диаметар: 6.1 mm • Импеданса: 75 Ohm • Котур: 100 ...

 
0.00 ден.

Image

Tasker професионален коаксиален кабел, 50 Ohm, црн, 100m котур. • Марка: Tasker • Тип: RG174 • Импеданса: 50 ...

 
0.00 ден.

Image

Tasker професионален коаксиален кабел, 50 Ohm, црн, 100m котур. • Марка: Tasker • Тип: RG58 • Импеданса: 50 ...

 
0.00 ден.

Image

Tasker професионален коаксиален кабел, 75 Ohm, црн, 100m котур. • Марка: Tasker • Тип: RG59 • Импеданса: 75 ...

 
0.00 ден.

Image

Product specifications Cable type Coax Colour Black Outside ...

 
0.00 ден.

Image

Koaksialen kabel COAX12, 7.0mm, 75 Ohm, 100m Тип: COAX12 Импеданса: 75 Ohm Проводник: 0.72 mm Материјал: плетен бакар Надворешен ...

 
0.00 ден.

Image

100 метарски коаксиален кабел, означен на секое метро и има импеданса од 75 ohms. Заради надворешниот диаметар ...

 
0.00 ден.

Image

Cable Cable type RG 58 Cable length 100 m Meter scaling yes Inner conductor material CCS 24 (24% copper-clad steel) inner conductor, core diameter 0.6 ...

 
0.00 ден.

Image

Manufacturer TECHNOKABEL Wire type coaxial Wire series RG174 Wave impedance ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.