Image

Вграден RF модулатор за интегрирање на CATV системи и микрофон • Image chip: 1/4" Sharp CCD • Light sensitivity: 0.5 ...

 
0.00 ден.

Image

Водоотпорна IR Kamera PFL1006 Хоризонтална резолуција420TVL 1/4"Sharp CCD Φ5:12 парч. IR Led. 15M. IP66 стандард ...

 
0.00 ден.

Image

Водоотпорна IR Kamera Φ5:12pcs IR Led. 15M. IP66 стандард за водоотпорност. Лесно за монтажа Вградена ...

 
0.00 ден.

Image

Водоотпорна IR Kamera Φ5:24pcs IR Led. 25M.  Водоотпорност, стандард IP66. Лесно за монтажа Вградена in ...

 
0.00 ден.

Image

Водоотпорна IR Kamera Ø5mm:36парч.IR Led. 30m.  Водоотпорност, стандард IP66. Лесно за ...

 
0.00 ден.

Image

Водоотпорна IR Kamera Ø5mm:48парч.IR Led. 50m.  Водоотпорност, стандард IP66 Лесно за ...

 
0.00 ден.

Image

Водоотпорна IR Kamera Орелово око LED:60парч. IR Led. 100m.  Водоотпорност, стандард IP66. Лесно за ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.