Image

COBRA-MT200C PMR радио (токи-воки) Основен модел од новата серија на COBRA производите. Ова PMR радио има работен ...

 
0.00 ден.

Image

COBRA-MT975C PMR радио (токи-воки) Ова PMR радио има работен опсег до 12km со UHF/FM чист прием на сигнал. Може да ...

 
0.00 ден.

Image

Мини слушалки со микрофон и PTT/VOX прекинувач. Екстра лесни и со штипка. Само за употреба со Cobra MT550, MT750, ...

 
0.00 ден.

Image

Мини слушалки со микрофон и PTT/VOX прекинувач. Екстра лесни и со штипка. Само за употреба со Cobra MT200, 600, 800, ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.