Image

Адаптер - Шуко за продолжен кабел (4 утичници) • утичници: 4 x ШУКО • Кабел: нема • Боја: бела • ...

 
0.00 ден.

Image

Адаптер - Шуко за продолжен кабел (6 утичници) • утичници: 6 x ШУКО • Кабел: нема • Боја: бела • ...

 
0.00 ден.

Image

• Шуко приклучоци: 5xШУКО • Кабел: НЕМА • Боја: Црна • Напон: 220-240 /AC 50-60Hz • Ампери: max. 16A • ...

 
0.00 ден.

Image

Продолжен кабел 1.5m (6 утичници) со прекинувач

 
0.00 ден.

Image

HQ EL-TCD040 продолжен кабел со 4 приклучоци за 220V • Со 4 приклучоци (2+2) • Должина на кабел: 1.4m • Тип на ...

 
0.00 ден.

Image

Продолжен кабел 4x Шуко + 4x EURO 1.0m со прекинувач

 
0.00 ден.

Image

Продолжен кабел со 3 утичници под агол од (45°).
должина на кабелот 5.0 m
тип на кабелот 3G1

 
0.00 ден.

Image

Основен пренапонски заштитник. Заштита на компјутери и други канцелариски / домашни уреди од ...

 
0.00 ден.

Image

HQ Излез 8 Господар-Роб Функција Да Главен ...

 
0.00 ден.

Image

Основен пренапонски заштитник. Заштита на компјутери и други канцелариски / домашни уреди од ...

 
0.00 ден.

Image

Продолжен кабел • Должина на кабелот: 10.0 m • ...

 
0.00 ден.

Image

Продолжен кабел • Должина на кабелот: 10.0 ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моталица метална празна за ...
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.