Image

4C-230HS, 120*120*38mm 220V AC FAN FAN, HIGH FLOW, 120MM, 230VAC  Frame Dimensions:120mm x 120mm x ...

 
0.00 ден.

Image

Вентилатор за ладење со 3-пински конектор. Конекторот е компатибилен со сите компјутерски матични. ...

 
0.00 ден.

Image

Вентилатор за ладење со 3-пински конектор. Конекторот е компатибилен со сите компјутерски матични. ...

 
0.00 ден.

Image

• 120 x 120 x 38 mm • 220-240 VAC • Фрекфенција : 50-60 Hz • Проток на воздухот : 85/105 CFM • Струја : 140 mA • ...

 
0.00 ден.

Image

• 92 x 92 x 25 mm • 220-240 VAC • Фрекфенција : 50-60 Hz • Проток на воздухот : 29-36 CFM • Струја : 70 mA • ...

 
0.00 ден.

Image

• 80 x 80 x 38 mm • 220-240 VAC • Фрекфенција : 50-60 Hz • Проток на воздухот : 23-30 CFM • Струја : 90-80 mA • ...

 
0.00 ден.

Image

Вентилатор за ладење со 3-пински конектор. Конекторот е компатибилен со сите компјутерски матични. ...

 
0.00 ден.

Image

Вентилатор за ладење со 3-пински конектор. Конекторот е компатибилен со сите компјутерски матични. ...

 
0.00 ден.

Image

Вентилатор за ладење со 3-пински конектор. Конекторот е компатибилен со сите компјутерски матични. ...

 
0.00 ден.

Image

Овој системски вентилатор е наменет за издувување на топлиот воздух кој се генерира во системското ...

 
0.00 ден.

Image

Процесорот треба да се лади, ако не се прави тоа, можно е да го прегрејте или крајно да го оштетите. Овој ...

 
0.00 ден.

Image

Овој ладњак за процесор одговара за ладење на AMD® процесорите со лежиште AM2, AM2+ и K8. Процесорите кои што ...

 
0.00 ден.

Image

Чипсетот на графичката (VGA картицата) потребно е да се лади. Обично имаат стандарден елемент за ладење ...

 
0.00 ден.

Image

Ова бела паста се нанесува во мала количина врз процесорот пред да се монтира ладилникот. Поради ...

 
0.00 ден.

Image

Ова сива паста се нанесува во мала количина врз процесорот пред да се монтира ладилникот. Поради ...

 
0.00 ден.

Image

Бела смеса за проводливост на топлина, -50°C ~ 180°C за транзистори, диоди, процесори идр. 15 мини пакувања со ...

 
0.00 ден.

Image

Бела смеса за проводливост на топлина, -50°C ~ 180°C за транзистори, диоди, процесори идр. 15 мини пакувања со ...

 
0.00 ден.

Image

  Димензии 57х57х20mm Димензии на ...

 
0.00 ден.

Image

  Димензии 64х64х20mm Димензии на ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.