Image

Новата генерација на модеми / рутери користат WPA2 енкрипција додека старите уреди користат WPA и WEP ...

 
0.00 ден.

Image

1T1 150Mbps бежичен USB адаптер Chipset: Ralink5370 со внатрешна антена Технички ...

 
0.00 ден.

Image

Стандарди и протоколи:   IEEE 802.11b/g/n Интерфејс: USB ...

 
0.00 ден.

Image

Стандарди и протоколи: IEEE 802.11b/g/n Интерфејс: USB 2.0 Антена: 2dBi ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.