Image

За CAT 5e инсталации (2 x RJ45 конектори) • Апликации: 10BaseT, 100BaseTX, GigaBit Ethernet • Боја: Сива боја со зелени ...

 
0.00 ден.

Image

За CAT 5e инсталации (2 x RJ45 конектори) • Апликации: 10BaseT, 100BaseTX, GigaBit Ethernet • Боја: Сива боја со зелени ...

 
0.00 ден.

Image

Заштитен Patch кабел за CAT5e инсталации. 2 x RJ45 конектори. Апликации: 10BaseT, 100BaseTX, Gigabit Ethernet. Боја: ...

 
0.00 ден.

Image

Заштитен Patch кабел за CAT5e инсталации. 2 x RJ45 конектори. Апликации: 10BaseT, 100BaseTX, Gigabit Ethernet. Боја: ...

 
0.00 ден.

Image

Заштитен Patch кабел за CAT5e инсталации. 2 x RJ45 конектори. Апликации: 10BaseT, 100BaseTX, Gigabit Ethernet. Боја: ...

 
0.00 ден.

Image

Заштитен Patch кабел за CAT5e инсталации. 2 x RJ45 конектори. Апликации: 10BaseT, 100BaseTX, Gigabit Ethernet. Боја: ...

 
0.00 ден.

Image

Заштитен Patch кабел за CAT5e инсталации. 2 x RJ45 конектори. Апликации: 10BaseT, 100BaseTX, Gigabit Ethernet. Боја: ...

 
0.00 ден.

Image

MAC Address Learning: Auto Learning & Auto Aging Indicator: 1*power indicator, 8*status indicator Backbound ...

 
0.00 ден.

Image

Новата генерација на модеми / рутери користат WPA2 енкрипција додека старите уреди користат WPA и WEP ...

 
0.00 ден.

Image

1T1 150Mbps бежичен USB адаптер Chipset: Ralink5370 со внатрешна антена Технички ...

 
0.00 ден.

Image

Стандарди и протоколи:   IEEE 802.11b/g/n Интерфејс: USB ...

 
0.00 ден.

Image

Стандарди и протоколи: IEEE 802.11b/g/n Интерфејс: USB 2.0 Антена: 1x3.5dBi ...

 
0.00 ден.

Image

Стандарди и протоколи: IEEE 802.11b/g/n Интерфејс: USB 2.0 Антена: 2dBi ...

 
0.00 ден.

Image

Режим на работа: Безжичен Рутер WDS DHCP Server: DHCP Server DHCP Client List DHCP ...

 
0.00 ден.

Image

Стандарди и протоколиl: IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3x Порти: 5*10/100M auto-negotiation RJ 45 ports (Auto ...

 
0.00 ден.

Image

Стаднарди и протоколи: IEEE 802.3/u/x/ab Интерфејс: 8* 10/100/1000Mbps auto-negotiation RJ45 ports, auto ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.