Image

Aдаптер - DVI машко во VGA женско ПОЗЛАТЕНО HQ Тип Адаптер Конектор 1 DVI-I ...

 
0.00 ден.

Image

Адаптер - HDMI (F19) женско во DVI (M18+1) машко Овај адаптер служи за поврзување на два типа на конектори (HDMI во ...

 
0.00 ден.

Image

Адаптер - HDMI женско во DVI-D машко ПОЗЛАТЕНО Овај адаптер поврзува два различни конектори (HDMI во DVI-D). ...

 
0.00 ден.

Image

Product specifications Connection A DVI-I 24+5p Male Connection B VGA ...

 
0.00 ден.

Image

Connections Connection, type HDMI Standard jack (Type A) Connection 2, type DVI-D plug Dual-Link (24+1 pin) ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.