Image

Кабел за напојување со IEC конектор (230V / 10A Одобрено од VDE • Должина на кабелот: 1.80 ...

 
0.00 ден.

Image

Бел напоен кабел со облик 8 на приклучокот.

• Должина на кабел: 1.50 m

 
0.00 ден.

Image

Coiled power cable from Euro plug to IEC320 C1 connection, to connect defferent device to the power wall socket • Connector 1: Euro plug • Connector 2: IEC320 - C1 • Cable: ...

 
0.00 ден.

Image

Product specifications Connection A Molex Male Connection B PCI Express Male Cable ...

 
0.00 ден.

Image

Најчесто наоѓа примена во преносните радио касетофони. • Должина: 1.5 ...

 
0.00 ден.

Image

Најчесто наоѓа примена во преносните радио касетофони. • Должина: 2.5 ...

 
0.00 ден.

Image

Најчесто наоѓа примена во преносните радио касетофони. • Должина: 2.0 ...

 
0.00 ден.

Image

Одобрено од VDE • Должина на кабелот: 5.0 ...

 
0.00 ден.

Image

Кабли за напојување на Лап Топи. Одобрено од CE, VDE и Kema. • Должина на кабелот: 1.80 ...

 
0.00 ден.

Image

Одобрено од VDE • Должина на кабелот: 1.80 ...

 
0.00 ден.

Image

Должина на кабелот: 2m   Употреба Напојување Конектор 1 Шуко ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моталица метална празна за ...
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.